Wattbutikken blir leverandør av 4iiii i Norge

Wattbutikken blir leverandør av 4iiii i Norge

Yes, da er det blitt klart at Wattbutikken blir leverandør av 4iiii wattmålere i Norge. Denne leverandøren leverer markedsledende nøyaktighet på +/- 1% og brukas av både Quick-Step Floors Cycling Team og Team BORA-Hansgrohe. Dette vil si at både legenden Tom Boonen og verdensmester Peter Sagan bruker disse. Vi tar inn modellen 4iiii Precision, som baserer seg på måling i venstre krankarm. Denne kommer til Shimano 105, Ultegra og Dura-Ace for landevei og XT og XTR for terreng. I tillegg tilbyr vi den ganske unike muligheten til å sende inn krankarmen og få wattmåler installert. Dette fungerer for flere kranker fra Cannondale, Praxis, FSA og SRAM, i tillegg til nevnte fra Shimano. Merk at denne muligheten også finnes for eldre utgaver av Shimano kranker. For Shimano Dura-Ace 9000 er det også mulighet ti å få installert måling i begge krankarmer.

4iiii Precision Norge
Peter Sagan og BORA Hansgrohe bruker 4iiii Precision wattmålere

På lager!

Vi er selvfølgelig stolte over denne produktnyheten og har allerede fått inn første leveranse. Dette betyr at vi har 4iiii Precision til Ultegra 6800 172,5 mm krank på lager og det er forventet mer senere. Vi kommer til å lagerføre alle kurante krankutgaver og lengder i tillegg til å tilby restordre på hele sortimentet til 4iiii.

 

Ta gjerne kontakt på william@wattbutikken.no for spørsmål!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *