Ny software-oppdatering gir Assioma wattpedaler enda bedre funksjonalitet

Wattbutikken - Favero Assioma in action

Hei igjen,

William fra wattbutikken her igjen. Nok et innlegg av den tekniske sorten, siden vi vet at du er interessert Assioma wattpedaler.

Rett før helgen tikket den inn en email fra Favero Electronics om en ny firmware-oppdatering for Assioma wattpedaler. Tidligere i sommer ble IAV Power System lansert som forbedret presisjonen til +/-1% og eliminerte avvik som følge av ovale kjederinger eller lav frekvens på tungt gir.

Ny oppdatering for Assioma wattpedaler

Det vi liker med Favero Electronics er at det stadig kommer med oppdateringer til Assioma wattpedaler og at disse kommer dere brukerne til gode. Denne gangen er det i hovedsak brukervennlighet som står i fokus. Les mer om hvilke fordeler kan du lese litt lenger ned.

Disse fordelene vil komme alle ivrige syklister til gode, spesielt hvis du driver med triatlon, bruker Zwift / Strava / Trainerroad / lignende eller reiser med sykkelen.

Fordelene du får

Forrige oppdatering – IAV Power System

Tidligere i vår kom Favero Electronics med sitt nye IAV Power System som økte presisjonen til markedsledende +/-1% og eliminerte avvik som følge av ovale kjederinger eller ujevnt tråkk. IAV står for «Instantaneous Angular Velocity» som kan oversettes til norsk med «momentan vinkelhastighet» og du kan lese vårt forrige innlegg om denne oppdateringen her. Kort fortalt betyr dette betyr dette at kadensmålingene, som inngår i regnestykket som kommer frem til watt, blir målt kontinuerlig rundt hele tråkket i stedet for et gjennomsnitt.

Alltid oppdatert med Assioma

Det vi like utrolig godt med Assioma wattpedaler fra Favero Electronics er at det stadig kommer nye oppdateringer, som kommer deg som bruker til gode. Forbedringene er basert på faktiske erfaringer med produktene og tilbakemeldinger fra utøvere. Skulle du mot formodning ha problemer med dine Assioma wattpedaler kan Favero electronics undersøke problemet nærmere, helt trådløst gjennom at du kobler til pedalene med din app.

Det er ikke uten grunn at Assioma er vår bestselger!

Assioma finner du i begge variantene, Duo og Uno, rett under. Vi anbefaler også å slenge med cleats slik at du har dette liggende. Ordrer sendes som regel ut dagen etter og kan eventuelt hentes hos oss i Oslo. Du kan betale med Vipps, kort, PayPal eller faktura i kassen.

Har du spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt på william@wattbutikken.no eller 93032790.

Wattmålere landevei

Favero Assioma Duo Wattpedaler

NOK 6.999,00

Wattmålere landevei

Favero Assioma Uno Wattpedaler

NOK 4.499,00

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *