Om Wattbutikken.no

Vi i Wattbutikken.no har en lidenskap for sykling og brenner for å gi deg de beste verktøyene i kampen for å nå målene dine! Enten du mosjonerer eller konkurrerer. Vår visjon er å alltid være oppdatert på utviklingen i wattmålere og sørge for å alltid kunne tilby det som gir deg best verdi for pengene. For kun et tiår siden var wattmålere forbehold proffsirkuset og kun en utopi for oss ikke-proffe. Vi mener at tiden er inne for å få det ultimate treningsverktøyet ut til syklister!

Vi holder til i Oslo og all handel går gjennom vår nettbutikk. Wattbutikken er i aller største grad en gründerbedrift og Norges eneste spesialforretning for wattmålere i Norge. Ta gjerne kontakt her.

Wattbutikken AS er MVA-registrert og har organisasjonsnummer 918 422 609. Sjekk gjerne ut vår klesbutikk Abracadabra Cyclewear som drives fra samme foretak.

Vi brenner for at du skal nå dine mål!

«Sterkere… raskere… og bedre…»

Du gjentar ordene for deg selv før du løfter blikket fra styrestemmet og opp på den regnvåte veibanen. Styrestemmet som du en gang banket så langt ned mot ramma som mulig, etter å ha lest en bok. Én drikkeflaske er korrekt plassert i fremre flaskeholder. To ville vært uhørt! Sadelen, som forøvrig matcher både dekk og styretape, begynner å kjennes mot bakenden. Selv om alle kunstens regler er fulgt til punkt og prikke begynner smerten å melde seg…

Motvinden biter deg i fingrene og regndråpene pisker mot ansiktet. Brillene er for lengst plassert opp på hjelmen og du må myse med øynene for å se forover i det tunge regnværet. De mørke skyene truer. Melkesyra har begynt å melde seg og det gjør vondt. Veldig vondt. Lidelsen du har kjent på tusen ganger før. Du vet så alt for godt at den ikke forsvinner. Det blir aldri lettere. Aldri! Det er nå du begynner å tvile på egne ferdigheter. Tvile på om du holder tempoet helt opp til toppen. Tvile på om du har det som skal til for å lykkes.

Du leter til slutt frem noen visdomsord fra et sted i fra bakhodet. Du stiller deg de riktige spørsmålene; «Hvor mye smerte er jeg villig til å gjennomgå for å nå målene mine?…  Hvor hardt skal jeg pushe i dag? 98%? 99%?» Svaret er selvfølgelig nei. Er klart og tydelig nei! Du tar et siste blikk ned på de glattbarberte leggene før du bestemmer deg. «100%» er svaret! Det lure smilet brer seg om munnen. Det brer seg, tross lidelsen, tross smerten, tross den uutholdelige melkesyra og krampa som begynner å melde seg i leggene.

Lidelsen har blitt irrelevant. Suksess har aldri brydd seg særlig om smerte! Vinden som for noen sekunder siden bet deg i fingrene har blitt rop fra ti tusen tilskuere som heier deg oppover. Regndråpene har blitt til solstråler. Smerten og lidelsen er plutselig blitt din venn, som er i ferd med å gjøre deg til en maskin på veien. En ustoppelig maskin! Denne sesongen blir en gull-sesong! Sterkere, raskere og bedre enn noen sinne. Høyere opp på resultatlistene. Nye rekorder på Strava. Ikke for å imponere noen andre, men for å imponere deg selv. For å nå dine mål, som du selv har satt deg.