Kjøpsbetingelser

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du kjøper et produkt fra vår nettbutikk . Vi skal selvfølgelig ordne opp dersom produktet du mottar ikke fungerer som det skal. Dersom du har problemer med et produkt setter vi stor pris på om du kontakter oss på email slik at vi kan løse dette på raskest mulig måte, kontaktinfo finner her.

Betaling

Vi ønsker å tilby betalingsløsningene som du foretrekker og aksepterer både VISA, MasterCard, Vipps, faktura og delbetaling gjennom Bambora. I tillegg kan du benytte velkjente PayPal dersom du ønsker det. Beløpet vil bli trukket fra ditt kort i kjøpsøyeblikket, dersom du bruker VISA eller MasterCard. Betingelsene ved faktura eller delbetaling kan du lese mer om her.

Alle beløp er oppgitt i Norske Kroner (NOK).

Frakt

Vi sender normalt varene dagen etter du har lagt inn bestilling og garanterer at den er på vei innen tre virkedager. Dersom varen du ønsker ikke er på lager kan vi ta imot restordre, noe som vil ta ca. en uke lenger.

Garanti

Produsenter opererer med ulike garantier på produktene og mer informasjon kan finnes hos hver enkelt produsent eller i brukermanualen som følger med produktene. Det er verdt å merke seg at garanti forutsetter at instruksjonene i brukermanualen følges, og at garanti ikke dekker for eksempel skade forårsaket under transport, velt eller uforsiktig bruk.

Reklamasjon

Vi følger norsk kjøpslov med 2 års reklamasjonsrett.

Retur / Angrerett

Angrerett i henhold til Norsk lov gjelder på alle kjøp gjort hos oss, kriterier er kort oppsummert under. Mer informasjon kan finnes her.

  • Varen må være i originalemballasje og som ny, slik at den kan selges videre.
  • Kvittering på varene må kunne fremvises.
  • Frakt dekkes selv.

Dersom du ønsker å returnere varene du har kjøpt så bare ta kontakt så fikser vi resten.

Informasjonssikkerhet

All informasjon du gir fra deg til oss er i trygge hender. Vi benytter krypteringsteknologi på våre sider slik at kjeltringer ikke skal få tak i for eksempel din kortinformasjon ved kjøp. Dette kan du se ved en liten hengelås foran nettadressen i din nettleser. Kortinformasjon vil heller aldri bli lagret av oss. Vi garanterer deg også at vi ikke gir informasjon om deg videre og at vi sletter det fra våre systemer dersom du ønsker det.