Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du kjøper et produkt fra vår nettbutikk . Vi skal selvfølgelig ordne opp dersom produktet du mottar ikke fungerer som det skal. Dersom du har problemer med et produkt setter vi stor pris på om du kontakter oss på email slik at vi kan løse dette på raskest mulig måte, kontaktinfo finner her.

Frakt

Vi sender normalt varene dagen etter du har lagt inn bestilling og garanterer at den er på vei innen tre virkedager. Dersom varen du ønsker ikke er på lager kan vi ta imot restordre, noe som vil ta ca. en uke lenger.

Vi tilbyr også at du kan hente varene ved vårt kontor på Carl Berners plass i Oslo til avtalt tidspunkt.

Garanti

Produsenter opererer med ulike garantier på produktene og mer informasjon kan finnes hos hver enkelt produsent eller i brukermanualen som følger med produktene. Det er verdt å merke seg at garanti forutsetter at instruksjonene i brukermanualen følges, og at garanti ikke dekker for eksempel skade forårsaket under transport, velt eller uforsiktig bruk.

Reklamasjon

Vi følger norsk kjøpslov med 2 års reklamasjonsrett.

Retur / Angrerett

Angrerett i henhold til Norsk lov gjelder på alle kjøp gjort hos oss, kriterier er kort oppsummert under. Mer informasjon kan finnes her.

  • Varen må være i originalemballasje og som ny, slik at den kan selges videre.
  • Kvittering på varene må kunne fremvises.
  • Frakt dekkes selv.